JAKOŚĆ

Naszym celem jest produkcja i sprzedaż najwyższej jakości produktów drobiowych.  Dlatego inwestujemy w najnowsze technologie oraz przestrzegamy najbardziej rygorystycznych norm jakości i higieny żywności. Kontrolujemy każdy etap produkcyjny zgodnie z wytycznymi dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej oraz zasadami systemu HACCP. Dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologii schładzania powietrzem podczas uboju nasze produkty długo zachowują świeżość i wysoką jakość. Dodatkowym uzupełnieniem tego procesu są odpowiednie chłodnicze warunki, w jakich produkty są pakowane a następnie przechowywane i transportowane. Wysokie wymagania stawiamy nie tylko sobie ale i hodowcom drobiu, z którymi współpracujemy. Oczekujemy od nich najwyższej jakości. W ciągu wieloletniej działalności nawiązaliśmy solidną współpracę z producentami w regionie, którzy w całości spełniają to kryterium.

Nr Weterynaryjny

Numer Weterynaryjny Drob-Bogs obrazek

HACCP/GHP/GMP

Standard BRC

Drob-Bogs BRC