W kostce
Mięso drobiowe mrożone
Filet w kostce cięty ręcznie, krojony w kostkę, klasa A, schładzany powietrzem, bez skóry.
TEMPERATURA
Produkt świeży: od -1 do +4 °C
Produkt mrożony: – 18 °C
RODZAJE OPAKOWAŃ
Produkt świeży:
- luz (10 lub 15-kg karton, 15-kg pojemnik plastikowy),
- zmodyfikowana atmosfera MAP (worek PE, 1 kg lub 5kg tacka PP),
- VAC (worek PE, tacka).
Produkt mrożony:
- poliblok (10 lub 15 kg),
- karton (10 lub 15 kg),
- IQF
PRZYDATNOŚĆ DO SPOŻYCIA
Produkt świeży:
- luz – 7 dni,
- VAC – 8 dni,
- MAP – 10 dni.
Produkt mrożony – 12 miesięcy.
ZAPYTAJ O PRODUKT
[contact-form-7 id=”176″ title=”Filet z piersi podwójny”]