W kostce

Mięso drobiowe mrożone

Filet w kostce cięty ręcznie, krojony w kostkę, klasa A, schładzany powietrzem, bez skóry.

TEMPERATURA

Produkt świeży: od -1 do +4 °C

Produkt mrożony: – 18 °C

RODZAJE OPAKOWAŃ

Produkt świeży:

  • luz (10 lub 15-kg karton, 15-kg pojemnik plastikowy),
  • zmodyfikowana atmosfera MAP (worek PE, 1 kg lub 5kg tacka PP),
  • VAC (worek PE, tacka).

Produkt mrożony:

  • poliblok (10 lub 15 kg),
  • karton (10 lub 15 kg),
  • IQF

PRZYDATNOŚĆ DO SPOŻYCIA

Produkt świeży:

  • luz – 7 dni,
  • VAC – 8 dni,
  • MAP – 10 dni.

Produkt mrożony – 12 miesięcy.

ZAPYTAJ O PRODUKT

[contact-form-7 id=”176″ title=”Filet z piersi podwójny”]